Zriadili sme pre vás blog!

001-01_pic2

Taaaaaak ..... a odteraz je tu náš „bielizňový“ blog! Pre vás! Všetkých fanúšikov kvality, štýlu a funkčnosti, dámy, pánov, tínedžerky, tínedžerov!

Sme tu pre vás

Chcete byť vždy IN? Vedieť si správne vybrať? Spoznať zaujímavosti, naše tipy a triky?

Poďme teda na to! Na tomto mieste vás budeme niekedy pravidelne inokedy nie, ale vždy so zanietením, zasvecovať do „tajomstiev a nástrah“ sveta spodnej a domácej bielizne, súvisiacich doplnkov, našich tipov, trikov a nápadov.

Chcem kvalitu

Nikdy nezabúdajte, že pri výbere spodnej bielizne je vždy dôležité vsadiť na kvalitu a funkčnosť. Použité materiály a farbivá, tiež kovové a plastové prvky zapínania a dekoratívnych prvkov prichádzajú do priameho kontaktu s citlivými časťami vášho tela. Nekvalitné alternatívy od NO NAME výrobcov vám môžu spôsobiť nepríjemné alergické reakcie, ale aj drobné poranenia. V niektorých prípadoch prekračujú násobne bezpečné limity európskych noriem, čo do obsahu nebezpečných karcinogénnych látok!

Dodáme vám potrebnú oporu

Dámy nezabúdajte, že v ženskom poprsí sa nenachádza žiaden sval. Je preto závisle na vonkajšom zdroji podpory, ktorý vám poskytne len kvalitná podprsenka. Väčšina lacných podprseniek na trhu sú len pokrývky poprsia, ktoré mu neposkytnú potrebnú oporu. 90% podpory poskytujú vaším prsiam košíky podprsenky spolu s obvodovým pásom, ramienka podprsenky sa na nej podieľajú len 10-mi percentami.

To najlepšie pre dámy

Urobte si radosť a doprajte si kvalitu a štýl! Pretože LEN V KVALITNE SPODNEJ BIELIZNI SA ŽENA CÍTI AKO ŽENA.

Zvučné názvy kvalitných značiek v našej ponuke, ako sú Lormar, Lielieve, Eldar, FormEasy, Gatta, Annes, JolieFolie, Pierre Cardin, VOVA, Key, Wola, ako aj mnoho ďalších, sú zárukou vašej spokojnosti, dokonalej funkčnosti a kvalitného spracovania, módnej aktuálnosti a tých najlepších prepracovaných strihov.

To najlepšie pre pánov

Páni zaiste ocenia kvalitu značiek Hotberg, M-max, Key, Wola, Pierre Cardin a ďalších v našej ponuke. Majte na mysli, že nie je pyžamo ako pyžamo, boxerky ako boxerky, ponožky ako ponožky ... Presvedčte sa sami! Vyskúšajte kvalitu a skvelé ceny na iBielizen.sk

Hľadám akcie a zľavy

Dámy a páni neprehliadnite tiež naše atraktívne zľavy, sezónne až do výšky 90%. Jedná sa o štýlové bezchybné kúsky vždy v 100%-nej kvalite, ktorých akciová cena je z dôvodu promo-akcie alebo dopredaja posledných kusov daného modelu.

Už končíme :)

Ak ste sa dočítali až k týmto riadkom, úvod nášho blogu sme spolu úspešne zvládli. Nabudúce pre vás pripravíme ďalšie zaujímavé a svojou dĺžkou neúnavné čítanie. Dovtedy sa môžete porozhliadať po našom e-shope iBielizen.sk a urobiť radosť sebe a svojim polovičkám, prípadne aj ratolestiam :)

Predávame bielizeň

Tak snáď už len „pikoška“ na záver. Na Slovensku predávame SPODNÚ BIELIZEŇ, nie častokrát nesprávne zaužívaný čechizmus SPODNÉ PRÁDLO!

 

Ďakujeme za návštevu nášho e-shopu

Váš tím iBielizen.sk

/* články z blogu na titulnej strane*/