Dámske pareo (sarong) - Triola 00041

Kód: 631/SMO
Akcia Posledný kus
Značka: Triola
€41,39 –61 % €15,99
Skladom
Farba
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Možnosti doručenia

Dámske pareo Triola 00041 je elegantným a praktickým plážovým doplnkom. Variabilnosť použitia parea, ktoré môžete použiť ako plážovú sukňu, šaty, batôžtek až po plážovú podložku, z neho robí jeden z najpraktickejších plážových doplnkov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dámske pareo Triola 00041 je elegantným a praktickým plážovým doplnkom. Kvalitný materiál a prevedenie ho predurčujú zákazníčkam, ktoré hľadajú kvalitu a štýl príznačné pre značku Triola. Variabilnosť použitia parea, ktoré môžete použiť ako plážovú sukňu, šaty, batôžtek až po plážovú podložku, z neho robí jeden z najpraktickejších plážových doplnkov. Eleganciu mu dodáva atraktívny listový vzor. Možnosti použitia parea nájdete vo fotogalérií produktu.

  • veľká variabilita použitia
  • kvalitný materiál a spracovanie
  • atraktívny listový vzor
Materiálové zloženie:
100% polyamid

 

... vedeli ste, že ...

Jedlá Candy Bra („cukríková“ podprsenka) je vyrobená z asi 330 kusov ovocných cukríkov, pričom má len 60 kalórií, takže sa nemusíte obávať, že jej prípadná konzumácia naruší vašu diétu.

Viac zaujímavých a praktických informácií nájdete na našej stránke L&M UNDERWEAR alebo priamo v našej mini-encyklopédií WIKI

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

lm-triola

Spoločnosť Triola® vznikla v Československu v r.1919. Už od jej založenia bola jej primárnym výrobným artiklom produkcia bielizne a korzetov pre dámy a pánskej a chlapčenskej bielizne všetkého druhu. V súčasnosti je Triola jedna z najznámejších českých značiek zaoberajúca sa výrobou spodnej bielizne, ktorej výrobky získali prestížne ocenenie CzechMade. Najvyššiu kvalitu a funkčnosť vám ponúka spodná bielizeň Triola. Patentom chránené strihy podprseniek a skvelé nohavičky vás zaiste nesklamú, ak sa rozhodnete pre spodné prádlo Triola.

/* články z blogu na titulnej strane*/