Atraktívna ponuka GATTA JAR-LETO 2023

006_pic

Módne trendy sa v pančuchovom módnom priemysle dynamický menia, vychádzajú z najnovších módnych predikcii a aktuálnych sezónnych štýlov. Pre jarné a letné kolekcie sú vo všeobecnosti príznačné tkaniny z ľahších a priedušných priadzi, svieže pastelové farby a vzory.

Popredná európska odevná značka Gatta®, ktorá sa zameriava na výrobu pančuchového tovaru, z najnovších módnych trendov nie len vychádza, ale ich aj udáva. V jej portfóliu tiež nájdete atraktívne kolekcie módnehofunkčného oblečenia na každodenné nosenie, do trendových outfitov, pre formálne príležitosti, aj športové aktivity. V sezónnej ponuke pančuchového tovaru Gatta JAR-LETO 2023 nájdete najnovšie atraktívne štýlové modely pre nastávajúcu sezónu.

Srdiečka, hviezdičky a bodky

Aktuálna kolekcia pančuchového tovaru JAR-LETO 2023 je v znamení srdiečok, hviezdičiekbodiek. Atraktívne a žiadané vzorovanie pre letné trendové outfity. V našej ponuke nájdete modely Gatta Funny 12Gatta Funny 13, Gatta Fancy 14, Gatta Dotsy 16 a ďalšie.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

V znamení ekológie

Tenké vzorované pančuchové nohavice rady Ekko z ekologickej priadze Q-eko® vyrobenej z recyklovaného nylonového vlákna Q-nova® od spoločnosti Fulgar® minimalizujú uhlíkovú stopu a chránia naše životné prostredie. Vaše rozhodnutie pre kúpu týchto pančuchových nohavíc reprezentuje nie len váš vycibrený vkus, ale aj zodpovednosť za lepšie životné prostredie. Najnovšie EKO trendy reprezentujú modely Gatta Ekko 01Gatta Ekko 02.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

BASIC letné vychytávky

Skvelá a rokmi overená kolekcia rady BASIC nesmie chýbať vo výbave vášho bielizníka ani počas sezóny JAR-LETO 2023. Tenučké ale pevné letné pančuškové nohavice Gatta doplnia vaše štýlové outfity aj počas letných dní. Ak hľadáte najtenšiu hrúbku na trhu len 6 DEN, vyberte si model Gatta Thin Skin. O niečo málo hrubšie, ale stále veľmi tenučké 8 DEN-ové modely Gatta Eve a Gatta Holly, alebo Gatta Laura s hrúbkou 10 DEN sú vždy skvelou letnou voľbou. Tiež vždy, keď potrebujete „neviditeľné“ ľahké priedušné silonky, ktoré nenápadne zjednotia líniu vašich nôh.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Dokonalé nohy

Kolekcia BASIC od Gatta ponúka jedinečné pančuchové nohavice Gatta BB Creme Effect s hrúbkou 15 DEN. Inovatívna lesklá priadza BRIGHT® vytvára lom svetla, pričom decentne prekrýva jemné nedokonalosti pokožky. Doprajte vaším nohám dokonalý vzhľad!

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Statická elektrina

Nepríjemnosti so statickou elektrinou v dôsledku nahromadeného elektrického náboja medzi vašim outfitom a pančuškami, ktorá spôsobuje nepríjemné a nevzhľadné „lepenie“ vonkajších zvrškov vášho outfitu k vaším nohám, vyriešia pančuchové nohavice Gatta Electra s antistatickým účinkom a hrúbkou 17 DEN, sú vyrobené z inovatívnej polyamidovej priadze SHEER SENSATION®.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Už žiadne očká

Dámske pančuchové nohavice Gatta Fortissima s hrúbkou 15 DEN z polyamidovej priadze LYCRA FUSION®mimoriadne odolné voči roztrhnutiu alebo zatiahnutiu, preto vás nikdy nezradia v tej najnevhodnejšej chvíli. Ak potrebujete odolné pančuškové ponožky alebo podkolienky? Pozrite si modely Gatta 4EverMine s hrúbkou 15 DEN. Zakúpte si tiež jedny nech vám ostanú očká už len na žmurkanie :)

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Len po bedrá

Ako by to vyzeralo, ak by ste si k letnej bedrovej sukničke alebo bedrovým nohaviciam vytiahla pančuchové nohavice až na vaše bruško, ak by BASIC kolekcia Gatta nemala v ponuke bedrové pančuchové nohavice Gatta Nasty Hipsters?

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Pedikúru neskrývame

Komplexnosť ponuky kolekcie BASIC od Gatta potvrdzujú silonky s otvorenou špičkou Gatta Senza Dita s hrúbkou 10 DEN. Sú nenahraditeľnou voľbou vždy, kedy pri formálnych príležitostiach sa odhalené nohy nehodia, vy sa však chcete pochváliť vašou dokonalou pedikúrou. A máme pre vás tiež ponožky Gatta Senza Ditapodkolienky Gatta Senza Dita.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Všetko sa tu nevtesná

Nie je v možnostiach jedného článku nášho blogu obsiahnuť všetky potreby našich zákazníčok a odprezentovať všetok pančuchový tovar zn. Gatta v našej ponuke. Pozívame vás preto na návštevu nášho e-shopu iBielizen.sk, kde si môžete vybrať z našej ponuky pančuchových nohavíc, samonosných (samodržiacich) pančúch, podväzkových pančúch, nadkolienok, podkolienok, ponožiekťapiek, kde vám početné vyobrazenie, podrobný popis a presné veľkostné tabuľky pomôžu vybrať tovar podľa vašich potrieb a osobitných požiadaviek.

 

Ďakujeme za návštevu nášho e-shopu

Váš tím iBielizen.sk

/* články z blogu na titulnej strane*/