KEY JAR-LETO 2023 - sviežosť a letné vzory

008_pic

Výrazný dizajn, pútavé kresby prírody, tematické vzory a farby priamo z jarných lúk a letných záhrad, tradičný zmysel pre detail. To sú dôvody prečo naši zákazníci milujú produkty značky KEY. V limitovanej kolekcii JAR-LETO 2023 nájdete prírodnú dámsku a pánsku spodnú, dennú a nočnú bielizeň, nohavičky, slipy, boxerky, pyžamá, nočné košele, domáce šaty a oblečenie. Ak hľadáte najvyššiu kvalitu z najlepších prírodných materiálov a dostupnosť za atraktívnu cenu, pozrite sa spolu s nami čo pre vás KEY na nastávajúcu sezónu pripravil a vyberte si niečo zo štýlových kúskov podľa vašich predstáv.

Dámy, letné pyžamá už čakajú!

Rozkvitnuté čerešne a 100%-ná bavlna je pravá kombinácia na letnú pohodu. Práve túto kombináciu nájdete v ľahkom nadýchanom prevedení s dlhými nohavicami a trojštvrťovou košieľkou pri modely KEY LNS969, rovnako pri kratšej verzii s atraktívnymi šortkami a topom so širokými ramienkami KEY LNS959. Alebo by ste radšej kvetinový motív svetloružového dámskeho pyžama s trojštvrťovými nohavicami a tričkom s krátkymi rukávmi KEY LNS461 A23? Dobrá voľba, vidíme, že máte vkus.

Určite si však nenechajte ujsť ani ďalšie letné modely KEY LNS754 A23, KEY LNS997, KEY LNS744 alebo KEY LNS239. Kompletnú ponuku dámskych pyžám a nočných košieľ od značky KEY nájdete v našom e-shope.

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Dámske nohavičky

K letu patria farby! Farebné vzorované nohavičky pre dámy od KEY vám ponúkame v  dvoj-baleniach, vždy v dvoch atraktívnych farebných prevedeniach. Dámske farebné nohavičky s vysokými bokmi KEY LPF224 A23 sú v ponuke až do veľkosti XXL. Hľadáte klasický strih so štandardnou výškou bokov a štýlový geometrický vzor? Pozrite si model KEY LPN993 A23. Atraktívne malé kvietočky a bodky je kombinácia nohavičiek KEY LPR321 A23 s úzkymi bokmi a nižšie položeným pásom, vhodné aj pre tehotné ženy na nosenie pod bruškom.

Zaiste už tušíte, že to nemôže byť všetko, a že na vás čakajú aj ďalšie skvelé modely. Jemne vzorované nohavičky KEY LPR645, alebo ružové nohavičky v dvoj-balení s nohavičkami s ružovými vzorovanými KEY LPF649, prípadne mini bikiny s abstraktným vzorovaním KEY LPR733. Ďalšie modely dámskych nohavičiek KEY nájdete na iBielizen.sk

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Na rade sú páni

Bambus100%-nú bavlnu pre vás pripravil KEY na sezónu JAR-LETO 2023, pretože pohoda a pohodlie neodmysliteľne patria k štýlovým letným pánskym pyžamám. Už pri prvom kontakte vám nemôže uniknúť, akým prijemným materiálom bambusový úplet je. KEY k tomu pridal naturálne motívy a výsledkom sú atraktívne modely pre náročných, pyžama so šortkami a tričkom s krátkymi rukávmi KEY MNS249 alebo KEY MNS203.

Ak hľadáte naturálne vzory a 100%-nú bavlnu pozrite si ďalšie letné modely pánskych pyžám so šortkami a krátkymi rukávmi ako KEY MNS357, KEY MNS251, KEY MNS252 alebo s vodorovnými prúžkami KEY MNS366. Vašej pozornosti však nenechajte ujsť ani ďalšie modely pánskych pyžám KEY na iBielizen.sk

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Slipy a boxerky

Aj tu pre vás KEY vsadil na kvalitu materiálov, a to bambusovébavlnené úplety alebo 100%-nú bavlnu. Jednofarebné prevedenia doplnené len prúžkovanou gumou sú dôkazom aká štýlová môže byť jednoduchosť. Presne také sú bambusové boxerky Key MXH137 alebo slipy Key MPP137, ktoré v dvoj-balení obdržíte vždy v dvoch farebných prevedeniach. Len tenučké kontrastné lemovanie v páse a jednofarebné prevedenie ponúkajú bambusové boxerky Key MXH138.

100%-ná bavlna je už tradičným lákadlom našich zákazníkov, preto v našej ponuke nemôže chýbať. Určite sa pozrite na voľné trenírkové boxerky Key MXC839 alebo Key MXC760. Tiež na dvoj-balenia 100%-ne bavlnených slip Key MPP760 alebo Key MPP839.

Medzi ďalšími novinkami nájdete farebné ako aj vzorované boxerky Key MXH395, Key MXH836, Key MXH455, Key MXH398 a Key MXH132. Farebné alebo vzorované dvojbalenia slip Key MPP395, Key MPP455 a Key MPP132. Ďalšie boxerky a slipy zn. KEY nájdete na stránkach nášho internetového obchodu iBielizen.sk

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Kvalita sa pozná

Našim zákazníkom sú atraktívne modely, prírodné materiály a kvalita spracovania zn. KEY dobré známe. Sú to práve dôvody prečo domácu, dennú, nočnú a spodnú bielizeň zn. KEY u nás neustále vyhľadávajú.

Ak ešte medzi našich zákazníkov nepatríte pozrite si našu ponuku od KEY na iBielizen.sk a presvedčte sa sami. Stačí si nejaký štýlový kúsok bielizne vložiť do nákupného košíka a dokončiť nákup. Stratiť nemôžete nič, len získať! Veď ak by ste neboli spokojní, tovar môžete jednoducho do 14 dní vrátiť. My však už teraz vieme, že sa to nestane :)

 

Ďakujeme za návštevu nášho e-shopu

Váš tím iBielizen.sk

/* články z blogu na titulnej strane*/