Biela alebo telová?

007_pic3

Hľadáte sťahujúcu spodnú bielizeň do bieleho outfitu? Prirodzenou logickou prvou voľbou bude zväčša jej biele farebné prevedenie 🤍. Biela spodná bielizeň pod bielym oblečením má však v praxi isté obmedzenia, kedy nie je tým najvhodnejším riešením. Biela farba outfitu je prirodzene používaná pre ľahké letné alebo svadobné šaty, kedy sa požívajú tenšie priehľadnejšie tkaniny, čipky a tyl. Práve z uvedeného dôvodu je telové prevedenie 🧡 spodnej bielizne do vášho bieleho outfitu často krát vhodnejším riešením.

Telová pod bielu

Pri výbere farby formujúcej a zoštíhľujúcej bielizne je vždy potrebné zvážiť priehľadnosť vášho outfitu 👗 alebo jeho časti, prípadne farebné prevedenie ďalšej spodnej bielizne pod nim. Ak je váš biely outfit alebo jeho časť, priehľadná alebo polopriehľadná, dokonca stačí aj ak je len z tenšej tkaniny cez ktorú jemne presvitá farba vašej pokožky, je telové prevedenie 🧡 spodnej bielizne riešením, ktoré je zväčša vhodnejšie.

Biela 🤍 sťahujúca bielizeň bude v takých prípadoch jemne presvitať cez váš outfit 👗, ktorého biela farba bude sýtejšia v časti, kde mate spodnú bielizeň oblečenú, oproti zvyšku outfitu, kde bude jemne presvitať farba vašej pokožky. Rozdiel v odtieni bielej je zväčša neželaným efektom, ktorý narúša dokonalosť 👌💯 vášho outfitu, na ktorého výbere ste si dala tak veľmi záležať.

Pre lepšiu predstavu si pozrite našu fotogalériu, kde nájdete vyobrazenie priehľadných bielych outfitov vždy s bielou 🤍 aj telovou 🧡 sťahujúcou bielizňou, aby ste moli porovnať výsledný efekt. 

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Biela pod bielu

Kedy si teda vybrať bielu 🤍 sťahujúcu bielizeň do bieleho outfitu? Predovšetkým do bielych nepriehľadných outfitov, kde spodná bielizeň nebude presvitať a preto ani ovplyvňovať farebný odtieň vášho outfitu. Tiež ak prípadný výstrih alebo rázporok vášho bieleho outfitu občas pri pohybe čiastočne poodhalí vašu zoštíhľujúcu bielizeň. A dokonca aj do priehľadných, polopriehľadných a čipkovaných outfitov, ak je presvitajúca spodná bielizeň ich súčasťou (nájdete vo fotogalérii).

(pre detailnejšie zobrazenie kliknite na obrázok)

Univerzála telová

Telová 🧡 zoštíhľujúca bielizeň je univerzálne použiteľná do väčšiny outfitov 👗, v podstate do akýchkoľvek farebných prevedení 💚💜🩵💛🩷💙🩷. Aj preto je pri kúpe sťahujúcej spodnej bielizne zväčša prvou voľbou, keďže má vysokú využiteľnosť aj do budúcna. Nie však za každú cenu! Ak váš štýlový outfit potrebuje bielu 🤍 alebo čiernu 🖤 spodnú bielizeň, určite siahnite po nich. Nerobte žiadne kompromisy na úkor výsledného efektu!

Pri čiernych 🖤 outfitoch obdobne ako pri 🤍 bielych, je vhodné pri výbere sťahujúcej spodnej bielizne zvážiť priehľadnosť outfitu. Tu sa však pri prípadnom použití telovej, vyžaduje oveľa viac konzervatívny prístup a nesiahať po nej tak často ako pri bielych outfitoch. Nohavičky 🩲 vyberajte spravidla vždy čierne 🖤, ale aj tu sa riaďte osvedčeným pravidlom "Never Say Never!" 🫵

Ponuka na každú príležitosť

NEZABUDNITE! Naša zoštíhľujúca spodná bielizeň sa dožaduje vašej pozornosti 😎 Neváhajte, budete milo prekvapené bezkonkurenčnou rozmanitosťou modelov a strihov v našej ponuke, z ktorých si vyberie každá z vás.

Majte na mysli, že aj keď je použitie telovej 🧡 spodnej bielizne do priehľadnejších bielych 🤍 outfitov často krát vhodnejšie, ako použitie bielej, nejedná sa zároveň o univerzálne pravidlo. Rozmanitosť použitých tkanín, strihov a stále sa meniacich najnovších vychytávok súčasných štýlových kúskov si vyžaduje vždy individuálny prístup pri výbere farebného prevedenia vašej spodnej bielizne. Zakaždým preto dôkladne s citom pre estetiku a vkus zvážte či BIELA 🤍 alebo TELOVÁ 🧡

Pozývame vás na zaujímavú prehliadku 👀 atraktívnych modelov sťahujúcej spodnej bielizne v našom e-shope iBielizen.sk. Ak ju ukončíte aj nákupom 🛍️, vopred ďakujeme za vašu dôveru. Ale hlavne nezabudnite, že sme tu pre vás aj na budúce 😍

 

Ďakujeme za návštevu nášho e-shopu

Váš tím iBielizen.sk

/* články z blogu na titulnej strane*/